Дрехи за бременни – задължителните модни попълнения

1211  Тук няма да говорим за висша мода. Ще наблегнем на напълно достъпните и практични дрехи за всяка бъдеща майка, така че тя да продължи да се чувства стилна и актуална.
Рокля
Особено подходящи са моделите тип „прегърни ме“. Тази рокля прекрасно обхваща всяка извивка като подчертава гърдите, а и дава лек акцент на корема (макар, че след един момент той няма нужда от подчертаване, за да изпъква).
Освен, че изглежда стилно, тя е и много удобна, не притиска никъде и на практика може да се носи през цялата бременност.
  Жилетка
Отново залагаме на тип „прегърни ме“. В по-студените дни тя е отличен избор, който може да се съчетае както с панталон, така и с дънки. Като акцент може да се постави шал.
 Клинове
Да, тази дреха навлиза все повече в дамския гардероб. И как няма, те са толкова удобни, следват извивките на тялото и прилепват като втора кожа.
При бременност те са отличен избор, тъй като не притискат корема и се разтягат спрямо размерите. Може да се спрете на няколко модела в различни десени, които да комбинирате с любимата си блузка или туника.
Ако ви се носят дънки, просто си купете клин с имитация на дънков десен и сте готови.
 Блузи
Ясно е, че без тях не може, но изобщо не посягайте към чувалоподобните модели, които ви предлагат за бременни.
На пазара има толкова голямо разнообразие от модели, че просто ще е абсолютно жалко да се лишите от някои от тях.
Удачен избор са тези с висока талия. Те подчертават чудесно гърдите и дават лек акцент върху коремчето. Широките презрамки са за препоръчване, тъй като гърдите също порастват значително и се нуждаете от сутиен с широки и стабилни презрамки, които биха се виждали.
А най-хубавото е, че такъв тип блузки и туники може да намерите абсолютно навсякъде и няма да ви се наложи да плащате допълнително за надписа „за бременни“.

 

Подходящо бельо
Както казахме по-горе, всичко в тялото расте, което означава, че кожата има нужда от правилната подкрепа. Заложете на няколко чифта удобно и качествено бельо, за да се чувствате комфортно и да намалите риска от прекомерно разтягане на кожата.