Най-модерните дамски чанти за тази зима

112  Макар и зимният сезон да е в разгара си, не е изключено някои от вас, скъпи дами, още да не могат да си намерят подходяща дамска чанта. Вместо да се чудите, най-добре предварително разберете какви са актуалните модни тенденции в сферата на дамски чанти и чак тогава преценете кой е идеалният модел за вас. Ето ги и най-модерните дамски чанти за зимния сезон на 2015 и 2016 година:

Малка чанта тип плик

Те не са най-практичният избор, който можете да направите, но със сигурност, е най-модерният. Този модел дамски чанти е изящен и красив, много женствен, а освен това и идеален за всякакъв повод. С други думи, ако отидете на работа с тази чанта, дори не е нужно да я сменяте, в случай, че след офиса директно ще излизате или ще празнувате някъде!

Дамска чанта тип раница

Тази година, много от модните тенденции на 90-те години се завърнаха и точно това е причината на рафта с дамски чанти да видим и много раници. Спокойно, скъпи дами, не сте объркали магазина си с детски и това не е грешка на продавачката. Всъщност, този модел дамска чанта е доста актуален за зимния сезон и всяка от вас, която обича да носи много неща със себе си, е добре да оцени и премисли.

Дамска чанта тип пазарски плик

Ето това вече е перфектният избор за дамата, която търси не толкова елегантна, колкото практична и наистина функционална дамска чанта. Този модел дамски чанти е въведение от миналата година, но през тази и през идната 2016 той става все по-обемен и удобен за носене, а също така и за съхранение на какво ли не. Чантите от този вид са и доста разнообразни като декорация и цветове, защото размерите им го позволяват!