Ламиниран паркет в София

laminiran_parketКогато избираме ламиниран паркет в София, можем да бъдем сигурни, че ще попаднем на голямо разнообразие от класове, видове, цветове и модели. Ламинираният паркет е материал с доказани качества на пазара. Ламинираният паркет в София представлява екологично чисто покритие, изключително издръжливо и лесно за поддръжка, подходящо както за домашна експлоатация, така и за употреба на големи търговски площи.

 

Ламинатът съвсем не е нов материал, той е създаден доста отдавна, но е факт, че голямата си популярност покритието получава през последните 10-15 години. Причината за това е доказаната практичност на ламината в качеството му на подово покритие, което се отличава с високи декоративни характеристики. Ламинираният паркет в София се продава на разумни цени, като освен това производителите гарантират, че срокът на експлоатация на материала е изключително дълъг.

 

Важно е да се знае, че ламинатът трябва да се пази от вода. Наред с това, при почистването на ламинирания паркет не трябва да се използват пчелен восък или различни видове лакове – те свалят защитното покритие на ламината и съответно съкратяват срока на експлоатация на подовата настилка.

 

При закупуването на ламиниран паркет в София можем да бъдем сигурни, че ще намерим перфектни предложения за дизайна на всеки дом. В голямото разнообразие, което се предлага в каталозите на магазините има най-различни цветове ламиниран паркет, които задължително хармонозират с интериора на стаите. Ламинираният паркет в София има много важна естетична функция, което означава, че той перфектно ще се съчетае с модела и цвета на вашите мебели, врати, стени. Основна мисия е постигането на усещане за сигурност и комфорт в дома. Креативните решения също не са табу, когато закупувате ламиниран паркет в София.

 

Изборът на покритие за пода на дома ви трябва да съвпада с вашите вкусове и изисквания, но освен това е добре да се доверите и на професионалните съвети на специалистите в областта. Качеството на ламинирания паркет в София е гарантирано, а цените са изключително достъпни и ще задоволят нуждите на всяко модерно домакинство.