Сертификат „Коректна фирма“ – актуална тема за всички бизнесмени

През 2015 г. в България се появи нова компания, която наложи нови стандарти, по отношение на телефонните и Интернет маркетингови проучвания. Фирмата е представител на полските новатори от CBOK Ltd., а нейното име е Изследователският център на клиентските мнения.

Както личи и от името на компанията, тя се стреми да анализира актуалните потребности и насоки в развитието на икономиката, използвайки чисто научни методи. С помощта на различни алгоритми Изследователският център систематизира информацията и различните мнения, публикувани в глобалната мрежа.

Изследователският център, по-известен на своите потребители и съмишленици и като ИЦНКМ, успява да привлече за своята „кауза“ близо 16 000 компании. Техният брой непрекъснато се увеличава, както и популярността на идеята, наричана от всички „Коректна фирма“.

С помощта на компютърни алгоритми и дейността на кол центрове, Изследователският център анализира различните мнения в глобалната мрежа. При липсата на отрицателни коментари, фирмите биват удостоявани със Сертификат „Коректна фирма“. Това е голямо предимство за тях, след като те биват включвани в специална база данни, съдържаща информация за множество фирми и организации. По този начин повече потребители ще научат за тяхната надеждност, което би разширило дейността на отличените компании. В същото време бизнес собствениците, които търсят лоялни търговски партньори, може да избират своя следващ бизнес сътрудник, именно чрез подобна класификация.

Сертификат „Коректна фирма“ е отлична реклама за компаниите, като призът може да бъде използван и като лого, а и като своеобразна визитна картичка, при презентацията на фирмата.

Идеята е нова, но непрекъснато набира нови съмишленици, след като само в Източна и Централна Европа фирмите, удостоени с документа Сертификат „Коректна фирма“ са над 173 000.

Засега страните-участници са 7, а в най-скоро време се очаква присъединяването на новите членове – Сърбия и Украйна.

Сред най-горещите поддръжници и последователи на полската идея „Коректна фирма“ са Чехия, Унгария, Румъния, Унгария, България и др.

Източник: http://boris-velkov.info/