Стартирайте лятото с 4 задължителни актуални модела рокли!

8999Ако искате да бъдете неотразими, свежи и красиви през лятото, добре е да погледнете в гардероба си, за да се убедите, че имате всичко необходимо, за да посрещнете новия сезон. Разбира се, късите панталони са задължителни за лежерните и мързеливи дни, а дамските ризи с къс ръкав от памук – за най-големите жеги в офиса. Вижте обаче кои са четирите задължителни рокли, с които задължително трябва да се снабдите за лято 2016 година според модните дизайнери и най-известните блогъри в сферата на модата.

  1. Рокля с гол гръб

Голият гръб пристига като актуална тенденция за лятото на 2016 година, но не само в сферата на официалния дрескод, ами и за парти визията ви. Такава рокля дори съвсем не е нужно да бъде официална и елегантна. Има много подходящи модели в спортен вариант, ако вие сте от този типаж дами.

  1. Рокля с отрязани рамене

Това е тренд на 2016 година по принцип, но знаете, че в дамската мода нещата винаги са ориентирани към най-женствената част от гардероба, а именно нашите рокли. С такава рокля можете да се появите навсякъде – включително и на рождения ден на майката на вашия приятел, на коктейл с колеги, а дори и на среща с най-добрите ви приятелки в Сряда следобед.

  1. Малка черна рокля

Няма моден сезон, който да я забрани или забрави. Напротив – тя е еталон за перфектния дамски гардероб и без нея нито една уважаваща се себе си дама не трябва да стартира лятото. Като казваме това, имаме на предвид, че ако сте в настроение за нова рокля, никога не е излишна една нова малка черна рокля за лятото!

  1. Миди рокля

Какъвто и да е ръстът ви, с подходящите обувки, вие ще изглеждате чудесно с миди рокля. Подберете кройката според фигурата си и смело напред към лято 2016 година!