Тенденции в модата есен-зима 2017-2018

Тенденции в модата са основната декорация на дрехите, така че получават повишено внимание. Какво направиха стилистите в началото на есента и зимата на 2017-2018? Какъв вид печатни декори ще има и на какво да се покланят на пламенните модни момичета? Всичко това вече е разработено, въплътено и демонстрирано от световните подиуми на заинтересованата общественост.

Тенденция номер 1: лозунги за пропаганда – пропагандата не трябва да бъде революционно мислене – не, просто ултиматум и не толериране на възражения. Нещо като „Любовта е по-добра от омразата“ или „Винаги кажи да!“. Тази тенденция произтича от руския конструктивизъм. Отличителните характеристики са червена, бяла и черна палитра: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women/women-s-blouses/womens-blouse-with-long-sleeves-di-1017-detail. Ключова характеристика е възхвала на частното, въпреки общото, с признаването на индивидуалността, любовта и изкуството. Изразявана е под формата на печатни лозунги и думи, както и всички видове рисунки в стил на постери.

Тенденция номер 2: кич родео – вземете теста от стилиста, проверете вкуса и стила си!  Обикновено, глупавите изображения с отклонение в минималистичен хумор се промъкнат в модерния стил през пролетта, след като дълбоко депресивни дни на зимата са с монохромен акцент. Но този път дизайнерите превърнаха съществуващия изглед и спестиха оптимистичния поглед и приписаха на ярък и хартиен печат за есента. Кич родеото популяризира образа на овчарка, повтарящи селски мотив илюстрирани сцени във формата на движещ се от другата страна на полето.

Тенденция 3: Индокитайска калиграфия – изкуството на красиво изобразяващи писма е един от най-уважаваните елементи в страните от Изтока. Тази есен и следващата зима ще станат популярни отпечатъци с перфектно написани думи – посоката на индокина. Особено в търсенето ще бъдат онези, които имитират силен натиск, широки удари и увеличени с цветни фон. Тъканите с калиграфски надписи на китайски и японски мотиви подчертават женския силует в момента на движение, като автоматично се превръщат в супер усукана характеристика.

Тенденция номер 4: Холивуд романтика – набляга предимно на холивудската романтика. Образите са на чувствени сцени, които имат подчертани и укрепени: специално уголемени линии; ефектът от умишлено сплескани обеми; тежки тъмни сенки.

Тенденция номер 5: магическата страна – дизайнерите наричат ​​още земя на мечтите. Тук са изобразени странни животни, невиждани животни, насекоми, като бръмбари, както и голямо разнообразие от птици – от малки до големи лебеди и славеи. Не по-малко популярни са змии, които стоят на светъл фон. Сюрреализмът към конкретни прототипи създаван от графични елементи, които заобикалят основните мотиви. По принцип, тази модерна тенденция изявява природата и възхвалява хуманизма.

Идеалени за основен детайл са и тенденциите отпечатъци, но добре възприемани в моновариант. Ако има нужда от допънителен детайл, всеки действителен цвят на есента-зимата може да работи във ваша полза: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дамско-зимно-яке-дива-бял.

Създайте вашия образ динамичен, ефективен, уверен – той ще намери място както в пропагандния стил, така и в холивудската романтика.