Купете женски дрехи, за да подмладите гардероба си

 

Сигурно сте забелязали как младите момичета „стават“ пред очите ни, носейки стари неподходящи стилове женското облекло. Или как една жена на 50 години изглежда по-млада от връстниците си, защото не носи цветни шалове и женски рокли, които приличат на халати?

Дрехите могат да добавят и да отнеме няколко години. Разбира се, всички жени искат да изглеждат млади и привлекателни на всяка възраст. Ето защо разделяме женското облекло на две категории – млади и стари.

Младежки дрехи за жени. В този списък се включват само тези женски дрехи, които могат да се носят, независимо от възрастта. Все пак, да видиш една възрастен жена в тийнейджърска рокля с карикатура ще бъде странно. Затова пък има иновативни модели, които да оиват за жени на възраст: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women/women-tunics/jersey-tunic-in-beige-1689-detail.

– Дънки – леко разкъсани или протрити са подходящи за по-младите, докато класическият деним ще направи облеклото по-възрастните дами.

– Рокли с прекомерна талия не само скриват възможните недостатъци на фигурата, но и дават лек романтизъм, присъщ на младите момичета. Подобен модел тук: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/елегантна-черна-рокля-от-лен.

– Дамски пуловери и жилетки. Такова женско облекло може да „подмладява“ за около десет години и да разваля цялото впечатление, ако не е правилно съчетан модела.

– Къси панталони, поли или дамски рокли. С това облекло също трябва да бъдете изключително внимателни, за да не претрупвате и да не изглеждате вулгарно.

Стари дрехи. В този списък можете да добавите дрехите, които бабата може да носи, без да рискува да изглежда смешна за приятелките. Можете също така да включите твърде скъпи и консервативни неща.

– Класически панталони. Добавят десет години, особено с консервативно яке и затворена блуза.

– Якета с високо деколте също ще добавят възраст. Модерните модели са изработени с дълбоко изрязване и много често с 3/4 ръкав.

– Трикотажни комплекти. Избирайте ги с изключителна предпазливост може да не ги носете заедно. Пуловер и жилетка, направени от една и съща прежда, не са най-добрата комбинация за тези, които искат да изглеждат по-млади.

– Отпечатва в малко цвете. Днес са популярни малки разпечатки с цветни мотиви. Но ако картината ви изглежда като нещо, подобно на изобразеното върху дрехата на баба ви, сложете това. Малко вероятно е да изглеждате по-млади в такива дрехи.

– Туид костюми. Ако не искате да изглеждате консервативно, като възрастната дама, това не е видът плат, който трябва да изберете. Обърнете внимание на по-модерните тъкани. Горе изброените категории са по-скоро конвенционални и може да се откаже, че ги няма в списъците. Важно е да комбинирате дрехите компетентно.

Гледайте хората наоколо, анализирайте техните изображения. Периодично се разхождайте в магазините, за да разберете какви са модните тенденции сега, опитайте с дрехи и помислете как могат да бъдат записани новости в познатия Ви гардероб.