Дамски чорапогащи как да изберем правилните

За да подчертае хармонията на краката и грациозността при ходене, момичето може с помощта на чорапогащи да използва незаменимите дрехи в гардероба: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F. Правилно съвпадащи, те ще допълнят образа на бизнес дама или ще се превърнат в ефективен аксесоар. Основното нещо е да изберете правилния размер на чорапогащните, така че да са удобни и красиви.

Какъв размер чорапогащи ще ви подхожда?

Определете вашите собствени размери за чорапогащи. Това е много просто: достатъчно е да знаете параметрите на теглото и височината. Всеки производител посочва размерите, но те се различават малко един от друг. Така че най-малкият размер 1 (XS) се купува от момичета с нисък ръст, около 145 – 158 см с тегло 40-55 кг.

Ако височината се различава с няколко сантиметра, препоръчваме да си купите чорапогащи с размер по-голям от този в таблицата. Малките чорапогащи могат бързо да се разкъсат.

Как да изберем чорапогащи по размер, цвят и плътност

Обърнете внимание на материала чорапогащник и дебелината (DEN) при покупка. Лятото версията – чорапогащник, направен от полиамидна резба (микрофибър) или Lycra с плътност 5-20 DEN. В някои сезон вариант на плътност е 20-50 ДЕН, материалът – микрофибър. Те поддържат формата много добре, но поради преплетените влакна не позволяват на краката да замръзнат. За зимата купувайте акрилни чорапогащи с плътност 50-120 DEN .

Размерите цветни чорапогащи са идентични с нормалните и като комбинация от неща от гардероба, това зависи от вашето въображение и вкусовите предпочитания. Опция за печелене на печалба е същата цветна гама от дрехи с контрастен аксесоар. Нежно изберете чорапогащникът да съвпада с тона на пола или рокля. Добре оформените крака са по-студени от основните дрехи, като с кафявата пола със странични черни парчета RUMENA.