Избор на парфюм за подарък според типа характер

При избора на парфюм за подарък на друг човек може да срещнем доста затруднения. Това е така, защото трябва да познаваме много лично и многостранно получателя на подаръка. Един от най-подходящите подаръци е именно парфюмът. Той може да се използва всеки ден. Важното е, че в този подарък има много вложени чувства. Винаги даден аромат може да ви напомня за някого и когато го усетите да се изпълвате с положителни чувства и емоции.

Най-лесният начин да изберем правилния аромат за наш приятел е, като сме на гости при него да разгледаме какви парфюми ползва и кои са на привършване. По този начин изборът ни ще се улесни. Ако не намерим същия парфюм, който сме си набелязали, продавачите в парфюмериите си знаят работата. Те ще ни насочат към подобен аромат, който е съставен от същите нотки. Не помирисвайте много миризми наведнъж, защото ще се объркате и преценката ви много ще се затрудни.

Всеки един от нашите приятели е различен и се занимава с различни дейности. Според това с какво се занимава получателят на подаръка, трябва да преценим избора си.  Ще ви дадем няколко съвета за различните типове хора и техните вкусове.

Ако имате приятел, който има огромно чувство за хумор, който е весел, харизматичен и обича да бъде душата на компанията, изборът веднага се улеснява! Лесно можете да го впечатлите с аромат, съдържащ дъхови дървесни нотки и мускус. Тези хора пръскат от своята положителна енергия навсякъде и обичат да им се отвръща със същото. Наричат се още сангвиници. За тях ви предлагаме:

Дамски аромат – Versace Yellow Diamond Intense EDP;

Мъжки аромат – Paco Rabanne Invictus EDT.

Съществуват и други типове темперамент, разбира се. Ако приятелят, за който избирате подарък, е с холеричен характер, трябва да знаете, че той е свикнал винаги да бъде център на внимание. Според тях света се върти само и единствено около тях.  Те се определят още като екстроверти, общителни личности и винаги постигат целите си. Обичат властта и управлението на нещата да бъде изцяло под техен контрол. Изключително нетърпеливи са, а на моменти дори и сприхави. Те са влюбени в силните парфюми, в състава на които има много дървесни нотки. За тези невероятни и уникални хора ви предлагаме:

Versace Eros Pour Femme EDP –  за дамите

Dior Homme Intense EDP – за мъжете.

Ако имате приятел, който е с тип меланхоличен характер, няма да ви бъде лесно. Те винаги се чувстват отегчени от всяко едно нещо. Техният негативизъм ги превръща в перфекционисти. Тези хора са изключително дребнави и се вглъбяват във всяко нещо, за да го направят перфектно. Наричат се още интроверти. Повечето от тях  се превръщат в гении след време. Най-подходящите нотки за този тип хора са плодовите и ориенталско-дървесните. Тъй като тук изборът трябва да бъде още по-прецизен, ви предлагаме:

Marc Jacobs Honey EDP – за истински дами;

Dior Fahrenheit EDT – за перфектния мъж.

Спортистите харесват свежестта. Ако вашият приятел е спортист, лесно може да изберете подходящия аромат. Парфюмите трябва да съдържат нотки на цитрусови плодове и морски бриз. Много често се случва дамите да ползват и мъжки аромати. Предлагаме ви:

Дамски аромат – Burberry Sport EDT;

Мъжки аромат – Azzaro Chrome EDT.

Романтиката завладява всеки един от нас в определен период. Има хора, които постоянно се намират в такъв период и романтичните чувства са преобладаващи в техния живот. За тези хора най-подходящи са флоралните ухания при дамите и дървесните – при мъжете. В този случай най-предпочитани са:

За дамите – Valentino Valentina EDP;

За мъжете – Bvlgari Aqva Amara EDT.

Всеки един човек е различен, а от там идват и различията във вкусовете! Помислете за това и направете правилния избор!