Онлайн платформа помага за намиране на точния лекар

Credoweb – connecting health, или с други думи, социална мрежа за здраве, предоставяща ценна и актуална информация. Нещо повече, освен полезната информация, платформата дава възможност на доказали се медици и пациенти да комуникират по удобен начин, пестящ време и пари, а именно, чрез дигиталните технологии.

Ако се интересувате от точна и актуална информация за дадено заболяване, симптоми и лечение, както и специалисти, които могат да Ви помогнат, то мястото вече знаете кое е…

В София, както и в другите големи градове, често изпитваме затруднения при избор на личен лекар, на специалист, който да диагностицира нашето тяло.  Кратко допитване в раздел „дискусии“ би решило подобни съмнения. Естествено, това е само малък пример, за това, колко е ценен самия ресурс.

Но е факт едно, хората стават все по-недоверчиви, когато се касае за здраве и за пари.

Някой искат мнения във Фейсбук, други питат приятелите си по телефона, трети се доверяват на първите резултати, показани в търсещата машина. Но много експерти, отговарящи за интернет сигурност и качествено съдържание, предупреждават потребителите да не вярват на всяко срещнато инфо, видяно в нет-а. Изразяваме се малко в стил „уличен“, но за да го разберете по-добре, то бъдете внимателни и четете само достоверна информация, такава каквато специализираните издания предоставят. Информация, която е проверена, анализирана и едва тогава публикувана.

Кредоуеб дава шанс да споделите личната си история на пациент, както и да се борите по-успешно за правата си в рамките на конкретна пациентска организация.

Няколко са важните части, които предлага Кредоуеб на своите посетители?

– Богато разнообразие на статии и интервюта за новости и алтернативни възможности в лечението на различни заболявания;

– Точна информация за услугите, които предлагат  различни здравни заведения;

– Актуални данни за лекарствата, които напълно или частично покрива НЗОК;

– Възможност да гледат видео със съвети на специалисти;

– Шанс да зададат въпрос във форума и да получат отговор от лекар;

– Да намерят лекар по населено място и специалност;

– Да прегледат профила на избрания лекар и да си запишат онлайн час за преглед (ако докторът е активирал електронния си календар);

– Бърз достъп до приемен кабинет преди хоспитализация.

Вече сме сигурни, че сме Ви впечатлили, затова заповядайте още днес на адрес https://www.credoweb.bg/topics