Рокли за старите мебели

Всички в домовете имаме две неща, които все ни се пречкат в краката. Едно са старите и повехнали с годините мебели, другото купища стари дрехи.

Бъдете креативни!

Какво може да бъде по-уютно, от топло одеяло, меката възглавница или постелка под краката? Същите плетени неща са полезни за декориране и на възглавници, столове, пейки, за създаване на юргани и черги.

Процедурата е същата като при всички кройки.

Можете да „обличате“ краката на стола в топли чорапи, да ги завържете с конец, еластични ленти или да закопчаете с декоративни кърпички. Изглежда толкова докосващо и сладко. Освен това ще предпази пода от драскотини.

За тези, които имат домашни любимци, има възможност и те да се радват на ново нещо. Може да направите играчки или легла за котка или куче. Вашият пуловер, едновременно ще ги топли и ще им напомня за вас, докато сте далеч от дома.

Да, между другото! Можем да украсим нашите „нови неща“ с всякакви декор – копчета, брошки, мъниста и пайети.

Тук можете да фантазирате с онези неща, които имаме и от които може да вземете нещо ново. Чаша, саксии, бутилки, вази, декорирани и „облечени“ в топли дрехи също могат да се превърнат в изключителен подарък за Нова година.

Създайте, експериментирайте, радвайте се на възможността да внесете енергията и душата в къщата си.

Когато нямате друга алтернатива и трябва да изхвърлите нещо старо и непотребно, намерете коректна фирма за почистване на жилища.