Защо се спрях на базални зъбни импланти?

Аз съм на 52 години и изпитвам проблеми с липса на долни и горни зъби. През годините пушех много цигари, и пиех много кафе, така че нямаше как да запазят зъбите си здрави. За съжаление липсващите зъби рефлектираха върху самочувствието ми, а също и ме лишиха от възможността да консумирам любимите си ястия, без които не мога да живея нормално.

Пред мен имаше само една възможност за възстановяване на зъбите, а именно дентални импланти. Не съм фен на протезите и мостовете, тъй че ги изключих като вариант. Избрах базални импланти, за които четох много мнения и статии в интернет пространството. Тази публикация – http://bgarticles.xyz/базални-импланти-нов-вид-зъболечени/ ми направи силно впечатление, понеже в нея с пише за един напълно нов вид зъболечение и импланти.

Базалните импланти наистина се оказаха това, което ми трябва. Лечението премина много бързо и аз останах доволен. Не усетих 3-те дни, в които посещавах центъра по базална имплантология. Процедурите не бяха мъчителни и всичко си дойде на място. Най-хубавото е, че тези импланти, са далеч по-евтини от конвенционалните импланти, които се предлагат.

Много съм щастлив, че се подложих на зъбно възстановяване, защото днес контактувам много по-свободно с приятелите си. Базалните зъбни импланти ми дадоха и по-здрави зъби, за да се храня с хрупкави чипсове, ябълки, вафли и всички неща, които харесвам. Без болка, без проблеми и без високи цени – това са трите фактора, които ме накараха да се спра на базлните импланти. Ако не вярвате на мен, то прочетете малко за тях в интернет и ще се уверите.

В обобщение

Препоръчвам на обеззъбените млади или възрастни хора да се възползват от силата на швейцарските базални импланти. Те са с високо качество и можете да ги намерите на една що годе прилична цена. Благодарен съм, че този блог ми даде възможност да напиша тази статия, която ми се струва, че ще бъде полезна за дестки, та дори стотици хиляди пациенти у нас.