Кога взех решение за смяна на дограма?

Имам дървена дограма в апартамента ми, повече от 20 години. По социалистическо време ми монтираха дървенията, която бе много модерна тогава. За съжаление днес дървените прозорци започнаха да пропускат влага и студенина, което доведе до мухъл и топлинни загуби. Започнах да получавам “луди” сметки за ток, което ме накара да направя смяна на дограмата.

След толкова много години, се навих да сменя дограмата и да зарадвам семейството си. До голяма степен решението ми дойде с помощта на интернет, където прочетох куп статии за дограмата, като тази http://pr-statii.info/кой-от-всички-видове-дограма-да-избера/, която ми отвори очите за някои важни неща. Още следващият ден посетих фирма за дограма в София.

Първоначално колебанията ми бяха, дали да използвам PVC дограма, или алуминиеви профили. Спрях се на пластмасовите прозорци, тъй като цената им бе по-достъпна за мен. Обещаха ми високо качество, срещу направената инвестиция, като цялата информация бе истинска. Получих немско качество от ALUPLAST на една наистина много разумна сума.

По всяка вероятност чаках много дълго, за да закупя нова дограма. Все нямах достатъчно пари, или просто ми трябваха за други нужди. Ето, че тлъстите сметки за електроенергия ме накараха да направя инвестиция в ПВЦ профили, с чиято помощ върнах функционалността на дома ми.

Малко се срамувам, че всичките ми съседи имат дограма и фасадна изолация, а аз тепърва стигнах до този важен ремонт в жилището ми. Има една поговорка “по-добре късно, отколкото никога”, която все пак е някакво утешение за мен. Сега вече се чувствам далеч по-добре и удобно. За голямо мое щастие получих аплодисменти от децата и любимата ми съпруга.

Ето ги и финалните ми думи…

 

Интернет ми помогна за решението да инвестирам в смяна на дограма, така че е нормално да поставя статия в мрежата, която да помогне и на други хора. За целта използвам блог на мой приятел, който се чете от много хора. Надявам се, че съм успял да ви вдъхна малко кураж, и да последвате примера ми. Стискам ви палци за правилния избор на дограма и ви желая успех!

Автор: Петко Димитров – София