Изхвърляне при ремонт на детска стая

В развитието на всяко дете, детската стая играе важна роля. Наистина, в тази стая се детето се среща с външния свят, като остават най-трайните впечатления. Следователно е необходимо да се вземе много сериозно ремонта на детската стая. Обикновено в детската градина се съчетават много функции: сънят, игрите, ученето. И всичко това трябва да се съчетае в една стая.

Днес има много решения за разпределението функционалните области на децата. От самото начало родителите трябва да решат къде да купят лего, и дали в помещението ще има разделение по цвят, подови настилки, обзавеждане или архитектурни форми.

При ремонт на детска стая е необходимо да се използват екологични строителни материали, които трябва да бъдат сертифицирани.

В детските кабелите трябва да бъдат напълно скрити, гнездата трябва да бъдат с вградена със защита срещу деца. Необходимо е също така да се инсталира превключвател на височина (не повече от 110 см от пода), което да позволи на дете от 3-4 години да включи светлината самостоятелно.

Лампите трябва да се монтират само затворен тип, което изключва възможността за контакт с лампите. Добре е да са устойчиви на удар.

В детския прозорец трябва да има плътни дръжки, както и ограничители, допълнителен заключващ механизъм и решетка със сигурно прилягане.

Специални изисквания се налагат върху мебелите, трябва да бъдат с изгладени ъгли. Може също така да използвате защита срещу остри ъгли. Между другото, много е важно в детската стая вратата да се отваря отвътре и да не е заключена.

Много важен момент в ремонта на стаята на детето е изборът на цветове. Ако по-ранните стереотипи бяха обичайни, за момчетата само синьо, а за момичетата само розово, това е отдавна е останало в миналото.

Днес има огромна селекция от текстури и цветове за детската стая. Това води до факта, че родителите, когато избират цветова схема за детската градина, се губят в разнообразието.

При избора на цветово решение за детската стая най-добре е да следвате типичните препоръки за стаи. В този случай обаче е необходимо да се вземе предвид полът и темпераментът на детето. Пасивните и бавни деца в активност ще изпъкват с ярки шарки и богати цветове. И в стаята на хиперактивните деца е по-добре да се използват монохромни цветове, а по стените е по-добре да се избягват модели и многоцветни рисунки.

Ако вече сте готови да започнете с ремонт в детската стая, то наемете от тук фирма за изхвърляне на всичко старо от помещенията.