Топ идеи за комфортен дома

Всеки от нас търси удобни, практични и прагматични решения, а когато става дума за комфорта на дома, то те трябва да са съпроводени и от конкретни тактики.

Предлагаме ви няколко лесни, икономични и рационални начина да освежите интериора на дома. С тях ще може да поставите комфорта и удобствата на първо място:

  1. Спално бельо – специалистите съветват в избора на спално бельо да следваме традицията на чехите. Тя сочи сатенен спален комплект, защото плата е нежен и гладък на допир. Наред с това не се налага да полагате специални грижи и да гладите чаршафите всеки път, достатъчно е само да изтръскате прането и да го оставите на проветриво място. Дори медицината е на мнение, че прането, което съхне на пряко слънце и чист въздух е по-здравословно от останалото. Така, че ако сте решили да сменяте спалното бельо, то спрете се на сатена.
  2. Спален чувал – такъв може да ушиете и сами, стига да разполагате с време и пособия. Спалният чувал е идеално допълнение към уюта на всеки дом. С него ще почувствате истински комфорт и топлина, а дърпайки ципа ще сте сигурни, че има кой да се грижи за вас. Спалният чувал е многофункционален и дори в разкопчано състояние може да служи като връхна дреха, с която да се намятвате в прохладните летни вечери на балкона.
  3. Светлината в спалното помещение – ето това, традиционно китайско изделие ще донесе на дома лек ориенталски привкус. Когато фенера е украсен с цветя, дори обстановката ще е по-романтична.
  4. Красивия и практичен поднос – с една такава екстра, няма как да не усетите лукса дори в най-малкото и тъмно помещение от дома си, а именно спалнята. Той е така удобен, че с него може да посрещнете гости, да сервирате интимна закуска на любимия човек и в леглото или да разнообразите интериора. В голямо разнообразие от модели и придружени от цветни мотиви сега е момента да избирате измежду подноси с пейзажи, цветни флуорни мотиви или пищни украси. Цените им не са високи, а дори някои от тях могат да се намерят на разпродажба, което наистина си заслужава.

Помислете и за изхвърляне на всичката стара битова техника. Със stancya.com може да планирате изхвърляне на стари перални, печки, бойлери.