Спешна техническа пътна помощ по пътищата от фирма в София

Неизправността на автомобила, както вече знаем, може да възникне по всяко време и никой от нас не е застрахован срещу този проблем. Колата внезапно спряла на магистрала най-малкото създава неудобства за останалите участници в движението.

Обаждането на пътна помощ София ще получите техническа помощ, която ви позволява бързо и ефективно решаване на проблема с автомобила. Всичко това става директно на мястото на повредата.

Екипите експерти не само ще предоставят професионална техническа помощ в зависимост от щетите, но и ще помогнат при закупуването на резервни части за автомобили, които са необходими за ремонта.

Ако пък искате да се отървете от старото си МПС, то предлага се и услуга изкупуване на коли.

Приблизителни видове дейности за техническа помощ, могат да бъдат предоставени на място.

Когато стана ясно, че нещо не е наред, може обективно да прецените, дали може да се възползвате от предоставената ви техническа помощ на пътя или ще трябва да се обадите за асистънс камион. Най-удобният вариант е, когато специалист по техническа помощ и шофьорът на камион са един и същи човек. Така от пътна помощ София ще се опитат да решат проблема на място, а ако това не успее, ще заредите колата и ще ви откарат до най-близката бензиностанция, където определено ще разберат откъде идва проблема и ще окажат експертна помощ.

Подмяна и поправка на перфорирани колела, износени гуми, безопасно отваряне на вратите, зареждане на акумулатора, ремонт или деактивиране на аларма, ремонт на електрозахранването, премахване на грешки на бордовия компютър, компютърна диагностика на двигателя – всичко това и много повече може да се направи на място в полеви условия.

Това ще спести пари за евакуацията на автомобила, а също и време – най-ценното от ресурсите на всеки човек.

Ако нещо се случи по пътя – обадете се.

Ще получите адекватна и бърза намеса от страна на професионален екип на пътна помощ София. От там ще оценят ситуацията и компетентно ще предоставят техническа помощ на място. Ако е необходимо, ще осигурят платформа за придвижване на МПС-то ви.

Пътна помощ София:

– това е бърз и висококачествен сервиз за ремонт на автомобили, който винаги е готов да дойде на помощ на притежателите на автомобили. Обаждането на техническа помощ на пътя, ви позволява да спестите време и парите си, защото поръчването на камион струва много, а разбивката може да бъде доста незначителна. За техническа помощ наемете квалифицирани специалисти, за които ремонтът на превозно средство е от първостепенно значение.