Къде да поставим стария шкаф

Един от моите приятели веднъж зададе въпрос за това къде да постави стара мебел и се оказва, че е повече от един. По някаква причина, те са се натрупали по няколко в кабинета на 30-40 години и са почти набори на майките ни. От където толкова много не е ясно, може би съседите на мама раздадоха, когато се отърваха от старите неща и си купиха нови. Но въпреки това е жалко да ги изхвърлите.

Те заемат места толкова много, че в един апартамент не остава друго да се обръщат. Тя бе последвана от съвети, разглобена и поставена на боклука, до сутринта, нищо няма да бъде разглобено. Ще бъдем дежурни в този боклук през нощта, за да вземем стари шкафове. Някак си не мога да повярвам. Но като само момиче да разглобяват и премахват шкафовете, вероятно ще трябва да наемете някой. И след това, след закупуване на нови мебели, те искат да се върнат у дома отново, и само понякога със страх да си спомнят колко неприятно са живели всичките тези години. И истината е, защо да се спасят от всички тези боклуци. Такива пречат на напредъка и доброто настроение.

Къде да поставите стария гардероб – съвети

Някой ще ви посъветва да изнесете в приличен коридор. В същото време използвате цветни плочи от ламиниран ПДЧ, врати направени на ролки, отворени рафтове, затворен шкаф за обувки. Като цяло, се оказа просто страхотно, почти нов модерен коридор с правилния размер.

Но за това трябва да имате не толкова голямо умение, няма специална мъдрост, голямо желание, да, и свободно време.

И къде да поставите в крайна сметка стария шкаф? Какво да правим със стария гардероб? Нека научим с любезните напътствия на kostovi.bg.

Любителите на модата сега залагат на декупаж могат да му дадат нов цвят и форма, да го възстановят, да обновят и след това да продадат мебелите на музея. Има такива в големите градове и особено в Москва. Но това е отново за тези, които имат много свободно време, и най-важното, имат желание да се забъркват със стари боклуци.

Или може би старият ви гардероб е античен? С името на майстора, който го е направил през деветнадесети век. След това трябва да се свържете с антикварния магазин за експерти, които да дойдат и да оценят продукта. Ако наистина веднага бъде възстановяван в бъдеще ще се продава като антики. Такива неща се оценяват и за тях може да направите добри пари. Просто не се опитвайте сами да дадете на пазара гардероба. Можете неволно да изтриете от него ценната табелка от древността, толкова ценна от древните колекционери, и той ще загуби половината от стойността си.

Ако вашият стар шкаф няма историческа стойност, но все още има приличен вид.

продавайте го за малко пари за реклама;

раздайте на съседите си;

пуснете го на място за продажба в Интернет, които сега са много.

Ако желаете, това няма да бъде никакъв проблем. Някои хора дори шеговито съветват, че старите любители транспортират шкафове за нови. И някой откровено решавате да изхвърлите от балкона и да оставите минувачите сами да решат какво да правят с тях. Такъв съвет със сигурност не е за вас в цивилизованата страна на цивилизования капитал. Но, както виждате, има много съвети за това къде да се постави стар шкаф.

Ако решите да се отървете от стария шкаф, той вероятно няма да бъде единственият в колекцията, ако искате да смените хола или спалнята. След това можем да Ви посъветваме, свържете се с компания за почистване на мазета и тавани, където ще Ви бъдат предоставени услуги за разглобяване, демонтаж и отстраняване на стари мебели за рециклиране.

Всъщност сложната работа ще ви струва много по-малко, отколкото ако правите всяко нещо поотделно. В края на краищата, дори ако извадите стария гардероб от селската къща, трябва да го разглобите и ако го извадите изцяло, трябва да наемете кола, която ще ви струва доста повече.