Fresh Feet – форум, състав, отзиви, мнения, цена, аптека

Какво причинява миризливи крака и обувки?

Потни крака (palmoplantar hyperhidrosis) означава прекомерно изпотяване и обикновено причиняват миризливи крака.

Fresh Feet – идва на помощ!

фреш фиит

Фреш фиит може да намерите в аптеките в цялата страна. Доставки на Fresh Feet вече от официален представител за България.

Защо да поръчате Fresh Feet

По краката ни има около 250 000 потни жлези, краката са склонни да се потят повече от другите части на тялото. Смята, че всяко от ходилата ни произвежда около 300 до 600 мл пот на ден.

Потните жлези поддържат кожата влажна и действа като термостат, за да регулират телесната температура. Когато е горещо навън или тренирате, термостатът започва да проверява, че температурата на тялото остава под контрол и следователно жлезите отделят пот.

Въпреки това, краката са малко по-различни от другите части на тялото, тъй като жлезите постоянно отделят пот и това обикновено е незабележимо, въпреки, че носим обувки. По-забележимо изпотяването е през горещите месеци, но и по време на годината.

FRESH FEET ще намали потенето на ходилата и ще спре гъбичките!

Как се използва?

Спреят FRESH FEET е лесен за употреба. Само с две впръсквания, ходилата могат да имат сигурна защита срещу неприятните микози.

Какво представляват паразитните гъби?

В медицината е обичайно към тях да се отнася голяма група микроскопични, едноклетъчни, както и многоклетъчни организми, които са причинители на така наречените гъбични заболявания на хората и животните. Паразитните гъби най-често засягат кожата, косата и ноктите (трихофития, микроспория). Някои от тях са растителни патогени, причиняващи гниене на храната, увреждане на дървесина и др.

Патогенен (патогенен за хората, паразитна кожа, наречена дерматофити и причинените от тях заболявания – тения).

Основната група инфекциозни гъбички са по-ниските растителни микроорганизми, които умножават спорите. Те паразитират в почвата, върху растенията, върху кожата на животните и хората.

фреш фиит

ВЗЕМЕТЕ СЕГА СВОЯ FRESH FEET НА НИСКА ЦЕНА!

Мнения, коментари, отзиви:

По мнението на множество специалисти, FRESH FEET е продукт номер едно в световен мащаб. Само за седмица време, той се справя успешно с вече появилите се гъбички по краката, а до две седмици ще е премахнал всякаква вероятност от повторно заразяване.

ФРЕШ ФИИТ отзиви:

ФРЕШ ФИИТ

„Продуктът ми помогна да възвърна предишния комфорт на краката си. Гъбички имам от малък и почти не помня усещането на здрави крака. Фреш фиит ми върна самочувствието. Препоръчвам го на всеки, които има проблем с потенето или гъбички по краката.“ – Илиян, 54г.

Съставът на Фреш фиит е от клотримазол, лимонен, екстракт от пчелен мед. Всяка от съставките има своята важна роля в цялостния процес по излекуване.

Не чакайте гъбичките да разрушат ноктите и здравата кожа.

фреш фиит

Поръчайте своята опаковка Fresh Feet сега и в аптека