8 неща, за които не знаеш

Ако отново се питаш, как да разчупиш леда, в идния петък, когато си приела поканата на новото гадже да се запознае с компанията, сега е моментът да научиш някоя и друга ледоразбивачка.

Тази статия е предоставена с любезното съдействие на: https://www.interpolezno.com.

  1. Знаела ли си, че не само обикновените жени, но и известните не се понасяли взаимно? Така може да уловиш някоя и друго изказване от една за друга, при това дори да останеш приятно изненадана. Нека ти кажа една – Сара Мишел Гелар си падала по Анджелина Джоли, въпреки, че е напълно хетеросексуална.
  2. Знаеш ли, че 29% от хората си признават, че поне един път за седмицата мислят за бившия.
  3. Най-нови изследвания показват, че жените са много по-склонни да лъжат за извънбрачна връзка и минали интимни отношения, отколкото половинките им.
  4. Изследване продължило цели 22 години, от него става ясно, че жените, които пушат между 3-5 цигари на ден са 2 пъти по-застрашени от инфаркт, сравнени с непушачките.
  5. Колкото и странно да звучи някои западни производители на лубриканти твърдят, че продуктът е като 2 в 1, става и за заместител на стилизант за коса.
  6. Анкета направена сред различни групи хора показва, че шансът да се получи целувка, който е с лещи е много по-голям от този, ако човека е с очила.
  7. Знаеш ли, че много знаменитости си имат своите слабости, а някои от тях си падат също като теб по развлечения и игри в Интернет.
  8. Знаеш ли, че е много по-лесно да посетиш сайт, в който по определени критерии, програма ти изчислява, кога ще срещнеш подходящия мъж, след още колко. Това вместо всеки път да се питаш Той ли е или не е Той.

Ако все още си любопитна за света около теб, предлагам ти, да посетиш INTERPOLEZNO.COM, откъдето да черпиш много повече информация за живота!