Дамският часовник като част модния арсенал

В момента часовникът вече не е само необходимост, която предлага точно време. Всеки човек има мобилен телефон или смартфон, на дисплея на който са редица индикатори. Съвременните производители на оригинални дамски часовници са решили да върнат тяхната популярност и да допълнят голям брой различни функции. Така модният ви аксесоар има не само вибриращ будилник, но и компас и идеално допълващ роклята, обувки, дамска чанта.

Как да изберем часовник според дрехите

Често се случва представителките на нежния пол да не знаят, с какви дрехи да съчетаят новия аксесоар. Ето защо е важно да изберете, според стила на облеклото.

Какви са тайните на перфектната комбинация дамски часовник като част от модния арсенал?

Предлагаме ви тези четири групи стилове, по които дамските часовници се делят:

Часовник според стила на обличане

Спортен стил – тук всичко е ясно без думи. Специални модели маркови часовници за дейности на открито и спорт. Те са с отлично качество и ярък дизайн. Те ще изглеждат страхотно със спортни панталони, тениска и маратонки. С тях лесно може да бягате сутрин или да ходите след работа във фитнес залата. Освен че са важна част в целия процес по спортуване, оригинални часовници със спортен дизайн са устойчиви на удари. Добре е още да знаете, че такъв аксесоар няма да изглежда добре с коктейлна рокля.

Моден стил – тук, разбира се става дума за гала вечер или парти! И за модерните облекла подхождат дизайнерски часовници. Обикновено аксесоарите в този стил се произвеждат от известни модни къщи, напримерCasio, Michael Kors, Emporio Armani, Diesel, Hugo Boss, Daniel Wellington, Skagen, Tommy Hilfiger,Fossil. Дизайнерските часовницисе различават лесно от обикновените. Те се отличават с хармонични цветове, необичаен декор и стилни декорации. Отлично подхождат с вечерно облекло, а самият часовника гривна, не каишка е отлично решение. В този случай гривната може да бъде масивна и прецизна. С часовник с каишка може да избирате автентични модели. Например крокодилска кожа – те могат да бъдат съчетани по цвят с тоалета или с колана на роклята.

Елегантност и стил – универсалният стил е най-често срещаният от всички. Може да купите часовници в него от магазин за часовници Timebox.bg. Различни форми, гривни, синджири или ремъци – всичко по ваш избор. Те се носят с бизнес дрехи. Те са много елегантни и в същото време изглеждат доста сдържани. Формата на циферблата е кръгла.

Стил с бижута – всяка жена може да си позволи този лукс. Тук определено говорим за луксозни часовници. Отличителна черта на този стил е ролята им като бижута. Луксозните часовници могат да са значим елемент от вечерния облик. Тайната на неустоимата женска визия на всяко партии, строгата вечерна рокля от модна колекция и луксозен часовник на ръка са тандем.

Сами виждате, че в епохата на високотехнологичните мултифункционални приспособления никой не е изненадан. Не само компютри, таблети и мобилни телефони, но и часовници за китката могат да са отлично допълнение и моден аксесоар, наред с това да се справят с множество задачи.

Щом вече сте на „Ти“ със стиловете дамски часовници, лесно може да подберете моделите си от online магазин www.timebox.bg