Почистване след пожар

Почистването след пожар за съжаление се превръща в доста популярна услуга. Статистиката показва, че ежегодно в големите градове има много пожари, както на жилищни, така и на нежилищни съоръжения. Много жители в големия град пренебрегват системите за пожарна безопасност, въпреки че на пазара има много такива. Такива системи могат да предотвратят пожар и навреме да предупредят спасителната служба.

Причината може да бъде всичко. Това може да бъде човешки фактор и неизправно или износено окабеляване, поради което възникна късо съединение, повредено електрическо устройство, теч на газ, силно нагрят запалим предмет и др. Често се случва калпавите съседи да станат причина. Последиците са известни на всички: това е увреждане на материални имущества, нанасяне на морални щети, безопасност на живота и здравето.

Защо да не почиствате сами след пожар

Ако не дай Боже сте засегнати от тази беда и дори ако щетите не са значителни, не ви съветваме да извършвате почистване сами. Това е много вредно за здравето. По време на почистването трябва да се вземе предвид огромен брой нюанси. Съществува усъвършенстван метод за почистване на помещенията, при който всички стъпки трябва да се извършват в определена последователност.

Необходимо е също така да се използва специализирана техника и химикали за почистване след пожар. По време на работа е необходимо да се натъкнат много вредни канцерогени и остатъци от продуктите от горенето. Всички тези вредни елементи, при дългосрочен контакт с тях, могат да причинят сериозни здравословни проблеми. Съветваме ви да не се колебаете и веднага да се обърнете към професионалисти за квалифицирана помощ – Сметище.Ком.

Какво включва услугата и колко струва

Обадете се на специалисти по почистване след пожар и извозване до сметище

088 888 32 42. Те ще определят и изберат програма за почистване;

събиране на боклук;

елиминиране на изгаряния в стаята;

елиминиране на сажди от всички повърхности на помещението;

елиминиране на миризми от мека и мека кожа с помощта на специални реагенти и химическо чистене;

премахване на миризмата от апартамента.

Почистване след пожар и извозване на боклук.

Абразивен метод за бластиране

В някои фирми се използва методът на взривно почистване. Това е много деликатен метод, който не уврежда нито стъклени, нито пластмасови повърхности, да не говорим за бетон и дърво. Принципът на метода е използването на сгъстен въздух под високо налягане, специален абсорбиращ и абразивен материал. Тъй като при този метод не се използва вода, мебелите и други предмети от домакинството няма да се повредят, напротив, благодарение на използването на сгъстен въздух, директно насочена струя може да достигне до най-недостъпните места, като по този начин почисти всичко до последния квадратен сантиметър.

В допълнение към тази технология има много други начини, така че преди почистване специалистите провежда инспекция и избира алгоритъм. Също така, самият клиент, ако желае, може да избере метода на почистване и химикали, които ще бъдат използвани за обработка на помещението.

В края на работата ви гарантират: това, в което е извършено почистването, ще придобие първоначалния си вид, а миризмите и вредните емисии ще изчезнат завинаги. Нищо няма да ви напомни за случилото се.

Повече за предлаганите услуги вижте на smetishte.com, официалната страница на сайта на фирмата.