Подходящи напитки за първа среща

Изборът на напитка е нещо повече от напитка. Тя казва нещо за вас и това ще бъде едно от първите неща, които вашата дама научава за вас. За да направите перфектното първо впечатление, трябва да управлявате  съобщенията, които изпраща напитката ви към вашата партньорка.

Бира

По-голямата част от момчетата обичат бирата. Когато една дама поръча бира на среща, тя изпраща сигнал, че е различна. Или се опитва да е готина (което не е яко), или всъщност харесва бирата. Ако  е последното, бъдете готови за въпроси.

Джин с тоник

Безвредна напитка като Джин и Тоник е класика, но може да изглежда и малко остаряла. Мъж с тази напитка изглежда богат, но сякаш няма смелостта да опита нещо ново. Когато една жена поръча това, тя внася неяснота. Мнението за тази напитка е пълно безразличие, така че може би подправете нещата, замествайки я с нещо по-модерно.

Мартини

Знаете ли какво има в мартинито? Този скъпоценен камък е съставен от джин и вермут и се превръща в „облак“, когато добавите зехтин. Мартинито е секси, Джеймс Бонд го поръчва, така че да знаете, че е добре.

Мохито

Жена, която поръчва това питие, не иска да задълбочава нещата. Освен това тя не се страхува да остави барманът да си спечели бакшиша, тъй като тази напитка отнема значително повече време от средното. Ако мъж иска поръча мохито, а не е край басейна, това е червен метросексуален сигнал. Мохито остава строго женска напитка.

Ром и кокс

Класически микс от ром и кокс е чудесно за бар, но не е идеален за първа среща. Ромът мирише и ако го пиете, ще миришете и вие.

Скоч

Човек със скоч изглежда изискан. Докато този алкохол обикновено е запазен за събирания на мъже, солово изпълнение със скоч изглежда страхотно. Една жена със скоч просто изглежда объркана, сякаш смята, че ще е по-сладко. Ако поръчате това като дама, не забравяйте да разберете разликата между Бренди и Коняк, за да не изглеждате фалшиво.

Каквото и да изберете да пиете на първа среща, важно е как ще се приберете. АКо сте пристигнали с личния си автомобил, намете Drink and drive шофьор за връщане.