Влиянието на цветните нюанси за деца

Като цяло е желателно да се прави разлика между зони в детската стая. Това може да се направи с мебели, или с цвят. Например, зона за спане в пастелни цветове ще е спокойна. Тя няма да предизвика раздразнение. Работа – боядисана в цветове, които стимулират действието са в зоната за игра.

Тя трябва да е ярка, във весели цветове, възможни са и рисунки. Флуоресцентните фото стенописи спечелиха голяма симпатия от страна на родителите. През нощта те излъчват мека светлина, която директно ще се хареса на деца. На тавана могат да бъдат залепени светещи звезди, луната или други изображения, които вашето бебе ще гледа, преди лягане.

Ролята на осветлението в дизайна на детска стая

Не забравяйте, че трябва да има много осветление. В допълнение към основното, направете допълнително осветление. Стъмването през зимата изисква повече светлина. В зоната за игра трябва да има много светлина и настолна лампа няма да се намесва в работната зона. Нощните лампи са желателни. Те имат не дразнеща светлина, която ги позволява на децата да спят и е много удобна при четене на книги. Стайните растения трябва да присъстват в детската спалня за пречистване на въздуха.

Осветление

Основното е да оборудвате детската стая възможно най-удобните мебели и аксесоари. Що се отнася до осветление децата ви ще бъдат доволни, ако изберете красиво, подходящо за детски стаи и LED.

Не забравяйте да потърсите товарнипревози.com. Те ще предложат голям брой оригинални варианти за дизайн на интериора на детската стая. Изхвърляне на стари мебели – цена за извозване, научете на 0888 55 15 75.