90-дневна диета – особености в диетата

 

Изключително популярната диета сред мало и старо не спира да всява смут сред хората, целящи трайна корекция на теглото. Защо има разминавания в мненията?

 

Отзвукът от спазващите я понастоящем и вече докосналите се до нея е доста динамичен – едни я хвалят, други я хулят, трети нямат особени впечатления.

 

Кои са слабите точки в диетата, които определено биват забелязани от изпробвалите я?

 

На първо място ще започнем с интересната на пръв поглед хранителна схема, на която залага предлаганата от нас 90-дневна диета. Всъщност, основите, върху които стъпва този повсеместно популярен режим на хранене се доближава във високи степени до разделното хранене и базисните му принципи като цяло.

 

Колкото и прекрасно това да звучи, тъй като всички сме добре запознати с почти вълшебното въздействие на тази методология на хранене върху начина, по който се чувстваме и изглеждаме, ситуацията с 90-дневната диета изглежда стои по съвсем различен начин.

 

Самата почти 3-месечна програма започва с белтъчен ден, през който спазващите я консумират храни, богати на протеини като в това число се включват животинските и растителните такива, естествено. След него следва скорбелния ден, през който се позволява и се набляга консумация на зеленчуци и варива. Третият ден се пада на въглехидратите, което именно затруднява повечето хора.

Какво може да се обърка ли?

Ето къде се крие и потенциалната опасност, така да се каже, за диетуващите – никой няма да посегне към храни като ориз (бял/кафяв), картофи, овесени ядки и прочее, колкото и богати източници да са на сложни въглехидрати.

Вместо тях, съвсем очаквано е спазващите диетата да се нахвърлят като изгладнели кучета на тестени храни, захарни изделия и прочее.

Вие бихте ли издържали на това предизвикателство? Надали.

 

Ето защо ви предлагаме една далеч по-лесна, приятна и неограничаваща опция, която нарекохме 13-седмична програма за отслабване.

Разработената от специалисти в областта програма успя да помогне на толкова много хора, търсещи пътя към положителната и трайната промяна – осигурете си я и вие записвайки се в новата пролетна група!

Източник: https://kaymu.bg/