Интересна детска книжка помага за научаване на сезоните

Не преди дълго на пазара се появи нова детска книжка, която помага на най-малките да научат сезоните, и да разберат какво е характерно за тях. Книжката носи името „Със стихове и игри сезоните научи“ и предлага интересни стихотворения за деца, цветни картинки, забавни игри и прекрасни мигове. Какво друго ще видите в книжката и защо да я подарите на детето си, можете да прочетете в следващите редове на тази статия, които смятаме, че ще бъдат полезни за вас.

Какво ще научат децата от книжката на Или-Мили?

 

Новата детска книжка на Или-Мили – Със стихове и игри сезоните научи, е една прекрасна възможност да помогнете на подрастващите да разберат всеки един сезон, да научат защо през лятото е топло, защо през зимата вали сняг и други важни неща. Авторът на книжката, се казва Милка Игнатова, която се е постарала да вдъхне живот на страниците на произведението си.

Това е образователна детска книжка, която има добър психологически ефект върху малките палавници. С нея те ще могат да рисуват, лепят и изрязват картинки, а също и да се насладят на чудесните стихотворения. Смело можем да твърдим, че този вид детски книжки, е пътят към по-доброто образование на малките ни съкровища и провокира интерес към четенето у тях.

Защо тази книжка е важна за вашето дете?

 

На първо място, можете да научите детето си да чете, да рисува и да вникне смислово в текста. На разположение са и игри за интелекта, при които любимите ни деца ще могат да нарисуват или оцветят разнообразни картинки. Те ще трябва да се потрудят изрязвайки изображение или залепяйки допълнения. Всичко това подсилва умствените способности на момченцата и момиченцата. Ако смятате за важно детето Ви да развива ума си, то тази книжка е за него.

Научете повече за Или-Мили и книгата на адрес https://illimilly.com/, където ще опознаете още по-добре произведението, ще научите подробности за автора му, и ще можете да поръчате тази наистина прекрасна книжка със стихове и картинки, която ще достави удоволствие на всяко дете.