Пътна помощ и репатрак в София

Необходимостта да се намери евакуатор в София евтино, бързо и денонощно обикновено възниква в най-неподходящото време, когато са важни както цената, така и ефективността.Доверете се на нашият екип от пътна помощ в София и Софийска област.

В допълнение към услугите за теглене, услугата за пътна помощ  предлага отлично решение на проблема: да спести време и пари, ако е възможно, без да се налага да евакуирате колата до автосервиз на трета страна, а чрез отстраняване на неизправността на място.

Само в тези случаи, когато повреда изисква ремонт в стационарен сервиз, има смисъл да евакуирате колата там: за вас това означава възможност за спестяване на пари.

Спешна поръчка на теглещ камион, техническа помощ на пътя е достъпна както за леки автомобили, така и за специално оборудване, леки камиони, трактори, мотоциклети, ATV, скутери.

Евтина пътна помощ и репатрак в София!

Евакуацията на автомобил до автосервиз е първото нещо, което ви идва на ум, когато автомобилът се повреди. Но това решение има и недостатъци:

  • Ще трябва да търсим сервиз, където да вземем колата за ремонт;
  • Ще трябва да чакате дълго време: времето за доставка на теглещия автомобил + времето за евакуация до сервиза + изчакване на самия ремонт;
  • Ще трябва да платите два пъти: за услугите на службата за евакуация и за работата на сервизните техници;

Теглещият автомобил за евакуация в София е бърз и евтин

Автомобилната помощ е нашата специалност от повече от десет години. През това време в нашата собствена практика подбрахме рецепта за идеалната работа на евакуационната служба:

Избор на специално оборудване за автопарка за всички случаи: можем да работим с автомобили, както с търговски превозни средства, така и с моторни превозни средства.

Дежурство в няколко зони: теглещ камион в София ще напусне най-близката зона до мястото на повикване.

Прозрачни цени: ние предлагаме просто и разбираемо формиране на цените за нашите услуги без допълнителни надбавки.

Имате ли нужда от евтин и бърз теглещ камион в София?

Свързването с голяма специализирана компания ще бъде логично: разполагайки с голям автопарк и добре функционираща схема на работа, можем да намалим максимално собствените си разходи, да намалим цените в сравнение с частните теглещи камиони и малките фирми, които експлоатират едно или две единици специално оборудване

Изчисляването на разходите за отпътуване на евакуатор се извършва за града и междуградските райони (с фиксирана цена на километър), като се вземат предвид няколко параметъра:

  • Размери и тегло на евакуирания транспорт: зависи от това кой модел на евакуатора ще трябва да бъде изпратен на повикване, всеки евакуатор има свои собствени разходи за гориво и амортизация. По-евтино и по-бързо да се обадите на евакуатор за мотоциклет – тежък камион отнема повече време и неизбежно по-скъп за теглене.
  • Сложността на входа : ние предлагаме, наред с други неща, офроуд евакуация, евакуаторът ще трябва да работи при повишени товари, да прекарва допълнително време в търсене на място.
  • Трудности в работата : Ако колелата или воланът са блокирани на автомобила, товаренето от самата среда е трудно.

Евтиният денонощен евакуатор в София и услугите за автопомощ от компанията ни  са тествани от много от нашите клиенти. Ние не сме еднодневна компания и можем да предложим изгодни цени, ефективност и коректно отношение към клиента: репутацията не е нещо, което може да се пренебрегне.